تبلیغات
اعزام دانشجو به اسپانیا و قبرس
   Homaye Danesh Study Services  (HDSS)       E-Mail: info@hdss.ir      Address: PO Box 173, Tehran 14195, Iran      Phone: +98 (21) 44079934      Fax: +98 (21) 44086693  
   
به وب سایت مؤسسه همای دانش خوش آمدید                                                                                                                                                                             امروز 
منوی اصلی
 
 
راهنمای مشمولین نظام وظیفه
دستور العمل ارایه تسهیلات به متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از كشور با هزینه شخصی و اخذ معافیت تحصیلی برای كسانی كه قبل از سن مشمولیت از كشور خارج و در حال حاضر مشغول به تحصیل‌اند
متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از كشور با استفاده از امكانات شخصی در مقاطع تحصیلی بالاتر از كارشناسی، می‌توانند با احراز شرایط مورد نیاز از تسهیلات ذیل برخوردار شوند: 
شرایط مورد نیاز
1-داشتن مدرك كارشناسی از یكی از دانشگاه های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. 2-كسب نمره حد نصاب از یكی از آزمون های زبان خارجی مورد قبول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. 3-دارا بودن اصل پذیرش قطعی (غیر مشروط ) مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مقطع مربوط از یكی از دانشگاه های معتبر خارجی.ضمنا متقاضیان ادامه تحصیل در کشور آمریکا ، ارائه فرم I 20  الزامی می باشد.
ارایه تسهیلات:
 1-معرفی به اداره نظام وظیفه عمومی جهت كسب معافیت تحصیلی برای طول مدت دوره با رعایت مقررات نظام وظیفه. 2-به تعویق انداختن تعهدات مربوط به استفاده از تحصیل رایگان تا پایان دوره. 3-اطلاع رسانی و ارایه خدمات مجاری مشاوره‌ای در خصوص وضعیت تحصیل در دانشگاه های مختلف. تبصره 1. پرداخت كلیه هزینه‌های ریالی و ارزی مربوط بر عهده متقاضی است و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هیچ گونه تعهدی در این خصوص نخواهد داشت. تبصره2. متقاضیان استفاده از بند یك تسهیلات مزبور باید معادل یكصدوپنجاه میلیون ریال تضمین معتبر به عنوان ضمانت «انجام خدمت وظیفه عمومی پس از پایان تحصیلات مربوط » بسپارند. تبصره 3. متقاضیان استفاده از بند تسهیلات مزبور باید معادل پنجاه میلیون ریال وثیقه ملكی یا  تضمین معتبر به عنوان ضمانت «ایفای تعهدات مربوط به استفاده از تحصیل رایگان پس از پایان تحصیلات مربوط » بسپارند. تبصره 4. مدت استفاده از تسهیلات مزبور، برای ادامه تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد حداكثر 3 سال، در مقطع دكتری حداكثر 6 سال خواهد بود.
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده :
1- اصـل و تصـویـر پـذیـرش ازکشـور محل تحصیل (برای کشور آمریکافرم  I-20 الـزامی است) 2 - اصــل و تصویر نمـره زبان 3 - اصـل و تصـویـر گواهی فـــارغ التحصیـلی( نـامـه دانشــگاه به اداره نـظام وظیــــفه ) 4- اصل و تصویر شناسنامه 5-اصل و تصویر کارت ملی  (کسانی که بعـد از فرجه شش ماهه مراجعه می کنند بـایـد تصـویـر دفترچه اعزام به خدمت نیز ارائه دهند)  حداقل نمره قبولی درآزمون های رسمی زبان IELTS: 5 ، MCHE: 40 ، TOLIMO: 440 ، TOEFL (PBT): 450 ، TOEFL(IBT)

اخذ معافیت تحصیلی برای كسانی كه قبل از سن مشمولیت از كشور خارج و در حال حاضر مشغول به تحصیل‌اند
  
 شرایط درخواست كننده: الف. معتبر بودن دانشگاه محل تحصیل ب. نداشتن طول مدت تحصیل بیش از حد مجاز تذكر: طول مدت تحصیل در دوره كارشناسی 6 سال، دوره كارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال، كارشناسی ارشد پیوسته 8 سال و دكتری 5 سال می‌باشد. ج. فاصله دو مقطع تحصیلی بیش از یكسال نباشد. د. خروج از كشور بطور قانونی انجام پذیرفته باشد.
مدارك مورد نیاز:
1. فتوكپی دیپلم 2. ریز نمرات دانشگاه 3. گواهی اشتغال به تحصیل 4. فتوكپی تمام صفحات گذرنامه 5. فتوكپی برگ اقامت دانشجویی 6.اصل شناسنامه

راهنمای معرفی مشمولانی كه در خارج از كشور مشغول به تحصیل بوده ولی موفق به اخذ مدرک دانشگاهی نگردیده‌اند، به اداره كل وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
 مدارك مورد نیاز: الف. در صورتی كه در حال حاضر مشغول به تحصیل می‌باشند: 1- فتوكپی گذرنامه 2- ریز نمرات دانشگاه 3- گواهی ثبت نام ترم جاری در دانشگاه ب. در صورتی كه ترك تحصیل باشند : 1- ‌ارائه اصل گذرنامه و یا برگ ورود تذكر : در صورت عدم حضور مشمول در ایران، خانواده مشمول با ارائه نامه از اداره كل وظیفه عمومی نامه مربوطه را اخذ می‌نماید.

تسهیلات وزارت علوم:
 شرایط استفاده از تسهیلات دانشجویی 1- تحصیل در دانشگاه مورد تایید وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری 2- ارائه گواهی اشتغال به تحصیل با تایید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران 3- ارائه ریز نمرات سالهای گذشته 4- روشن بودن وضعیت نظام وظیفه (داشتن کارت پایان خدمت - داشتن کارت  معافیت دائم- داشتن معافیت تحصیلی برای تحصیل در خارج از کشور) موارد تسهیلا ت  دانشجویی 1- استفاده از تخفیف هواپیمایی در سال یکبار که توسط  نمایندگی های  جمهوری اسلامی ایران در محل تحصیل قابل اقدام می باشد.(فقط بر روی شبکه هواپیمایی IRAN AIR ) 2- معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور تذکر : در سال دو نوبت می توانند از معافیت استفاده نمایند.بشرط آنکه فاصله دو ورود به کشور بیش از سه ماه باشد. 3- عدم پرداخت مبلغ صدور گذرنامه لازم به ذکر است تسهیلات دانشجویی شامل همسر و فرزند دانشجو نیز می باشد.
  
پیوندها
 ستاد مجازی اعزام دانشجو
 شرکت امید ایرانیان
 مؤسسه شبکه دانش
 وزارت بهداشت
 وزارت علوم
 اداره کل بورس و اعزام
 سفارت ایران در نیکوزیا
 سفارت ایران در مادرید
 سفارت قبرس در تهران
 مؤسسه رؤیای دانش
راهنمای,مشمولین,نظام,وظیفه,